Medi ambient organitza una ruta nocturna per a divulgar els valors ambientals de la Tinença de Benifassà


Etiquetes: , ,


________________________________________________________
comarquesnord.cat, La Tinença de Benifassà
dijous, 22 de juliol de 2010

La Conselleria de Medi ambient ha organitzat una excursió nocturna aquest divendres, 23 de juliol, en el Parc Natural de la Tinença de Benifassà para donar a conèixer entre la població els valors ambientals i paisatgístics del parc. L’objectiu de la ruta, inclosa en la programació d’activitats estivals del parc natural, és difondre entre els ciutadans les característiques principals d’aquest espai protegit, els hàbitats nocturns de la fauna i els aspectes principals dels municipis que integren el parc natural.

La ruta nocturna partirà del municipi de Boixar i arribarà fins a Coratxà, una excursió de 4 quilòmetres i dificultat mitja que recorre la senda rural que comunica ambdós pobles. Oberta a la participació de tots els públics, l’excursió té una durada aproximada d’una hora i 30 minuts. A més d’aquesta activitat, la Conselleria de Medi ambient ha organitzat altra excursió nocturna pel Parc Natural de la Tinença de Benifassà, que recorrerà el municipi de Vallibona.

La participació en aquestes rutes guiades requereix inscripció prèvia en els telèfons 977 729187 / 650 412497 o en l’adreça de correu electrònic parctinenbenifassa@gva.es. Les places són limitades.

Més informació: | |