Morella urgeix, de nou, l’apertura de l’Hotel de la Fàbrica Giner

______________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 22 de juliol de 2010

Morella celebra aquest dijous el plenari ordinari corresponent al mes de juliol. En ell, l’equip de govern tornarà a insistir sobre la instal·lació hotelera que la Generalitat manté tancada al municipi. El tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Morella, Ernesto Blanch, explica que l’equip de govern “exigirà a la Generalitat Valenciana que traga a concurs la gestió de l’hotel de la Fàbrica Giner, ja que és necessari per a crear ocupació i donar un impuls econòmic a la nostra població, en un moment complicat com el que estem vivint”.

Cal recordar, que aquest hotel roman tancat des de fa cinc anys i que va obrir les seues portes a principis dels anys noranta. El regidor afirma que “en esta època de crisi, correspon als poders públics posar de la seua part per a impulsar activitats empresarials i que col·laboren en la promoció turística de zones d’interior com la nostra”. No obstant això, Blanch afegix que “el que obtenim és que l’Hotel de la Fàbrica Giner ha perdut de forma irreversible la cuina, el menjador i la zona de recepció de visitants, el què és un senyal inequívoc de què el Consell només té una cosa en la ment: mantindre-ho tancat”.

Per al tinent d’alcalde, “el que no es pot consentir és que es deixe en l’oblit i la inacció, una més de les possibilitats de la gent de la nostra zona per a generar llocs de treball i dinamització econòmica”. A més, Blanch explica que “si el Consell no és capaç de posar-ho a punt per a explotar-ho directament com a Hotel, fruit de la seua mala gestió i permisivitat a derruir parts fonamentals del complexe, es poden buscar fórmules alternatives que no suposarien cap cost econòmic a l’administració, com que a l’hora de traure el plec de condicions siga l’adjudicatari el que costege les reformes”.Per això, Blanch exigix que “la Generalitat busque fórmules alternatives de gestió de l’Hotel, en les que es prime l’interés públic i de la gent, el de la generació de llocs de treball, traent-ho a concurs a un preu assequible, per a afavorir a la seua adjudicació i que aquesta siga per a potenciar l’ocupació a les empreses de la nostra zona”.

Més informació: | |