El Bisgargis i el Maestrazgo completen els quadres de quarts de final

________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 23 de juliol de 2010

Ja tenim els 8 classificats per als quarts de final del campionat. En la nit de dimecres, es decidien els últims classificats de cada grup. En el primer partit el Bis aconseguia la classificació guanyant a Rumania. En el segon el Maestrazgo guanyava i deixava fora a La Cooperativa.

El primer partit es presentava mol igualat. Rumania estava obligada a guanyar al Bis per classificar-se. I ben prompte van demostrar que ho donarien tot per aconseguir-ho. Pocs minuts després de començar el partit s’avançaria Rumania, però el Bis reaccionaria ràpid i empataria gràcies a Bujito. No obstant, els romanesos tornarien a avançar-se i en aquesta ocasió seria Marc Bellvís el que empataria el partit. El Bis encara va marcar un altre gol abans del descans i per tant el marcador reflectia un resultat de 3 a 2 favorable al Bis. En la represa, tornaria a ser el Bis el primer en marcar i semblava que tenia el partit controlat en un resultat de 4 a 2, però Lyviu retallaria distàncies en el marcador per donar-li més emoció al final del partit. Però aquest seria l’últim gol del partit, així doncs, victòria ajustada per al Bis 4 a 3 i classificació per a quarts. Marcarien per al Bis Bujito, Oscar, Pablo i Bellvís. Mentre que per a Rumania ho farien Lyviu, Mario i Bogdan. Els punts 5 per a Bellvís i 3 per a Joaquín.

El segon partit també es preveia molt tens i emocionant. Maestrazgo devia puntuar per classificar-se. I així ho va fer. Ja que es van imposar al sempre difícil equip de La Cooperativa. En la primera part, el marcador estava dominat pel Maestrazgo per 1 gol a 0, i just en l’últim segon de la primera part augmentarien la seva diferència en un desajust defensiu de la Cope. En la segona part, el Maestrazgo no permetrien que se’ls escaparen els 3 punts i amb ells la classificació. Al final del partit l’electrònic mostrava un 5 a 2, que deixava fora a la Cooperativa. En aquest partit marcarien Oscar, Cristian, Jose Maria i Alex 2 gols per al Maestrazgo mentre que per a la Cope ho farien Ovidio i Carlos. Els punts 5 per a Oscar i 3 per a Ovidio.

Les classificacions individuals continuen igual. Jordi i Chillida són els millors jugadors del campionat en 20 punts. El mateix Chillida es el màxim golejador en 13 gols. Mentre que Pau es el porter menys golejat amb 7 gols en contra. I ara que ja s’han jugat tots els partits de la lligueta mirem com queden les classificacions definitives.

En el grup A, Portell ha acabat com a líder amb 15 punts, La Fonda queda com a segona en 10 punts, Blanca es tercera en 9 punts. I el Bis acaba quart en 7 punts, quints seran Romania en 3 punts i últims classificats La Mata en 0 punts.

En el grup B, líder ha quedat Els Porxes, en 13 punts, El Pub serà segon en 11 punts, mentre que Maestrazgo quedarà tercer en 9. Els Quintos 2010-Teleasis seran els quarts classificats en 7 punts. La Cope quedar quinta en 3 punts mentre que el Mas de Ferré quedarà com a cuer en 0 gols.

La propera setmana ja comencen les eliminatòries. Dimarts, Portell s’enfrontarà als Quintos 2010-Teleasis i Els Porxes al Bis. Dimecres es jugaran els partits de consolació. La Cope s’enfrontarà a Romania, mentre que el Mas de Ferré ho farà contra La Mata. I dijous més eliminatòries, La Fonda contra Maestrazgo i El Pub contra Blanca.