Morella aposta per la formació en el sector turístic per la construcció del Parador


Etiquetes: ,


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 26 de juliol de 2010

L’Ajuntament de Morella i la Federació de Comerç, Hostaleria i Joc de la UGT del País Valencìa han presentat la nova aposta formativa per al sector turístic, que començarà en el mes de setembre. L’alcalde de Morella, Ximo Puig, ha destacat que “la formació ha de ser el motor de la nova economia”. El batlle ha afegit que “tant els agents socials, com els empresaris i les institucions, hem d’actuar conjuntament”.

El primer edil morellà també ha afirmat que “Morella com a destí turístic ha d’apostar per la qualitat i, aquesta, ve donada per la formació i per l’eficiència”. Puig considera que “el Parador de Turisme ens reportarà més visitants, per la qual cosa és un repte per a millorar la nostra atenció al visitant i oferir un servei de qualitat”. L’alcalde afegix que “hem d’estar preparats per a l’arribada del Parador de Turisme”.

Per a millorar aquest servei, Puig opina que “els recursos humans són bàsics per als turistes; quanta més formació, més qualitat del destí turístic”. El primer edil també ha explicat que “guanyarem si oferim millors serveis i millor atenció als nostres turistes”.

En la roda de premsa, l’alcalde de Morella ha estat acompanyat del secretari general d’ordenació de la federació, Juan Bañón i d’altres responsables tècnics de l’àrea de formació de l’organització. Bañón afirmava que “l’única pretensió d’esta iniciativa és millorar la qualitat i la formació dels treballadors de Morella i de la Comarca dels Ports, perquè puguen millorar els seus coneixements i adaptar-se als canvis”.

Els cursos van destinats tant als treballadors de l’hostaleria com al públic en general. En un principi, s’han programat sis, encara que poden variar depenent de la demanda que existisca. Aquestos són de recepcionista d’hotel, cambrer de pisos, cambrer de restaurant, cuina creativa, enologia sumiller i governanta.

Més informació: |