El BLOC jove pregunta què pretèn fer el govern provincial davant de les reivindicacions de l’Aplec dels Ports


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Castelló
dimarts, 27 de juliol de 2010

Maria Gràcia Molés, portaveu del Grup Parlamentari Bloc a la Diputació de Castelló ha transmés al Ple celebrat el dia 27 de juliol les preguntes parlamentàries que ha efectuat l’organització juvenil del partit referents a les deficiències sanitàries, educatives, socials i tecnològiques que sofreix la comarca natural dels Ports. Així mateix, ha recordat el progressiu despoblament de la zona i ha reivindicat mesures per tal de resoldre estos problemes. Aquestes reivindicacions, formulades durant la festa comarcal per excel·lència de la comarca, van ser recollides pel Bloc Jove a l’estand que el partit polític tenia a la zona del Mercat Alternatiu de l’Aplec dels Ports.

També s’ha aprofitat per preguntar si la Diputació de Castelló té pensat d’augmentar la inversió econòmica a la comarca en l’exercici de l’any vinent que es començarà a debatre els propers mesos a l’hemicicle.

Panella portarà les reivindicacions a València
Les pròximes setmanes serà Josep Maria Pañella, diputat autonòmic de la formació nacionalista, l’encarregat d’exportar la veu de la gent de la comarca a les Corts Valencianes. El Bloc Jove presenta un document quasi anàleg, que tan sols afegirà la pregunta referent a la construcció de la fàbrica de generadors eòlics que es va demanar des de la comarca.

Més informació: | |

1 comentari

  1. jofre, de benicarlo enllaç al seu comentari

    Pero si nomes van votar 200 persones de 10000 i damunt de gent que nomes pasen 2 o 3 caps de setmana als ports?????????