El proper Aplec dels Ports toca a Herbers i al setembre es sabrà si el poble l’organitza


Etiquetes:

_____________________
comarquesnord, Herbers
dimarts, 27 de juliol de 2010

La roda de l’Aplec continua girant pels pobles dels Ports, i després dels quatre dies de festa i reivindicació proposats a Vilafranca, ja hi ha un poble que comença a plantejar-se l’organització de l’edició número 33 de l’Aplec. El municipi, Herbers.

Encara és prompte per tal d’assegurar que Herbers serà el municipi que acollirà l’Aplec de l’any vinent. Des de la joventut de la localitat es tenen moltes ganes de ser els amfitrions de la festa comarcal per excel·lència. De fet, ja s’està pensant en formar la comissió organitzadora i presentar una sèrie de propostes per tal de veure si la resta de veïns del poble tenen les mateixes ganes d’albergar l’Aplec que la joventut.

La resposta definitiva, al setembre
Pel que sembla, durant les festes d’agost d’enguany es portarà a terme una reunió oberta a tot el poble on es presentaran les diferents propostes que comencen a plantejar-se a pocs dies des de la cloenda de l’Aplec de Vilafranca.

Si la gent més major d’Herbers dóna una resposta afirmativa a aquestes propostes, l’Aplec de l’any que ve tindrà un lloc a Herbers. Al setembre s’espera tenir respostes al respecte.

Més informació: