La xocolata, protagonista aquest cap de setmana a Ares


Etiquetes: ,

____________________
comarquesnord.cat,
Ares del Maestrat
dimarts, 27 de juliol de 2010

Amb el lema de “dóna’t el gust de participar en aquestes jornades on tu i la xocolata sou els protagonistes” Ares del Maestrat proposa per aquest cap de setmana tres dies envoltats d’aquest dolç tant golut.

D’aquesta manera les jornades comencen la nit del divendres amb una xerrada sobre la xocolata i tast. L’activitat, que té entrada lliure, té lloc a les nou i mitja amb la presència de José R. Sebastià, de la tenda de xocolata Cocoa de Castelló.

El dissabte, a les onze del matí, hi ha un taller de cuina amb xocolata per a xiquets i xiquetes, amb Emilio Pons i Bruno Morraja, alumnes de l’escola d’Hostaleria i Turisme de Castelló. Com les places per a aquest taller són liminades, cal inscriure’s amb antel·lació. Per la vesprada es projecta Charlie i la Fàbrica de Chocolate, seguida d’una xocolatada. A continuació hi ha un taller de cuina amb xocolata, en aquest cas per a adults i al que també cal inscriure’s. Tot allò que s’elabore formarà part del sopar.

El diumenge, a les cinc i mitja de la vesprada, hi ha prevista una xerrada de “Xocolata i nutricio” amb la nutricionista Asunción Marín Altaba. A continuació es farà el taller de xocolateràpia amb tractaments per al cos amb xocolata amb Eva Maria Cardona Gil, de la perruqueria i estètica Stils de Vilafranca, amb places limitades. Per la nit es projectarà “Chocolat”, que anirà seguida amb una fondue de xocolata amb fruites.

Les inscripcions per tal de participar-hi cal fer-les abans del dijous 29 de juliol a l’Ajuntament d’Ares, al telèfon 964 44 30 64 o a aresdelmaestrat@gmail.com.

Més informació: |