El director de Turespaña serà el pregoner de les festes de Morella 2010

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 28 de juliol de 2010 .
Etiquetes: , ,

Antonio Bernabé serà el pregoner de les festes de Morella d’enguany. El director de Turespaña, empresa pública encarregada dels Paradors, anunciarà els festejos morellans des del balcó de l’Ajuntament el proper divendres 13 d’agost, obrint una setmana d’allò més festiva.

. Lligat al turisme
Bernabé és Llicenciat en Dret, però ha estat també molt lligat al món del turisme. De fet, va engegar els estudis de turisme en la Universitat Politècnica de València i va ser director de l’Escola Oficial de Turisme de Madrid.

L’actual director de Turespaña ha ocupat diversos càrrecs relacionats amb el turisme. Va ser director general de Turisme de la Comunitat Valenciana i ha col·laborat en diverses obres col·lectives sobre planificació turística i turisme en espais naturals i rurals. També s’ha dedicat a la docència en l’àmbit turístic i ha pertangut fins a ara al grup federal de turisme del PSOE.

El director general de l’Institut de Turisme d’Espanya ja ha estat lligat a l’administració turística central en altres ocasions: durant l’últim mandat de Felipe González al capdavant del Govern Central ja va estar a les ordres del llavors Ministre de Comerç i Turisme, Javier Gómez Navarro. A més, anteriorment a l’alt càrrec de Turespaña Bernabé havia sigut Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana.

Més informació: | |