Els penals, decisius aquest dimarts al campionat de futbito


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 28 de juliol de 2010

Ja han començat els quarts de final, i el inici ha sigut no apte per a cardíacs, degut a que a que les dos eliminatòries es van decidir amb la loteria dels penals. La nit de dimarts quatre eren els equips que es mereixien la classificació, però sols dos podien ser els afortunats. Així doncs, Portell estaria mes encertat que els Quintos 2010-Teleasis mentre que Els Porxes deixarien fora a l’equip del Bis.

En el primer partit s’esperava molta emoció i bon futbol. Portell partia com a favorit, encara que, si els Quintos jugaven com ho van fer al 24 hores podrien deixar fora als portellans. Portell va colpejar primer, com no, per obra de Chillida. Però els Quintos aconseguirien empatar el marcador ben prompte. El partit estaria molt igualat, tornaria a avançar-se Portell i després els de Teleasis empatarien i inclús es posarien per davant en el marcador. Portell estava apunt de quedar eliminat, però finalment Abel faria el tercer gol per a Portell i enviava el partit a la tanda de penals. Portell va estar més encertat que els Quintos, i per tant van obtindre la classificació per a semifinals. Marcarien per als Quintos Marc Puig i Serret dos vegades, mentre que per a Portell ho farien Chillida, Lucas i Abel.

Al segon partit es va repetir la tònica del primer. I els penals tornarien a ser decisius. El Bis donaria la sorpresa avançant-se en el marcador gràcies a una bona jugada individual de Andreu. Els Porxes portaven el control del partit, però la bona defensa col·lectiva del Bis i el seu porter aturarien totes les aproximacions dels de la xocolateria. Al descans s’arribaria amb un resultat de 1 a 0. En la segona part la tònica del partit continuava igual però amb una gran definició Pablo posaria el 2 a 0 favorable al Bis. Els Porxes estaven apunt de quedar eliminats, però seria Butano el que retallaria les distàncies en el electrònic. I quan ja faltava ben poquet per acabar el partit, Bordàs empataria el partit a 2. Un altre cop, la loteria dels penals. Els Porxes tindrien millor punteria i finalment aconseguirien el passe a semifinals. Marcarien per al Bis, Pablo i Andreu, mentre que per als Porxes ho farien Butano i Bordàs. Tot i que aquest partit va acabar vora la una de la matinada, destacar la gran presència de públic que hi havia en la nit de dimarts al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I.

Amb el gol marcat, Chillida augmenta la seva diferència en la classificació de màxim golejador i ja en té 14. Pau, a pesar dels dos gols rebuts en la nit d’ahir continua com a porter menys golejat ara en 9 gols encaixats en 6 partits disputats. Mirem com queda ara el quadre final del torneig.

Portell s’ha classificat per a les semifinals i ja espera rival, que eixirà de l’eliminatòria que enfronta al Pub i a Blanca. Els Porxes, per contra s’enfrontarà al guanyador del partit que es disputarà dijous a la nit i que enfrontarà a La Fonda contra el Maestrazgo.

La nit de dimecres els dos partits de consolació. A les 22:15 Romania jugarà contra La Cooperativa, mentre que en acabar el Mas de Ferré s’enfrontarà contra La Mata. L’arbitratge com sol ser habitual un cop arriben les eliminatòries tornarà a anar a càrrec del col·legiat Jose Vicente Sanz.

Més informació: