L’Ajuntament de Vilafranca felicita a la comissió de l’Aplec 2010


Etiquetes:

_______________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimecres, 28 de juliol de 2010

Des de l’Ajuntament de Vilafranca es valora molt possitivament l’evolució de la XXXII edició de l’Aplec dels Ports, que tenia lloc al municipi el passat cap de setmana. L’esforç del grup de joves de Vilafranca ha estat considerable durant tot l’any per fer un Aplec que arribara al major nombre de persones possible. Amb els objectius complits, el balanç de l’Aplec que es fa des de l’Ajuntament és satisfactori i l’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, no dubtava en felicitar a l’organització de la festa comarcal.

Les activitats s’han anat succeïnt als darrers mesos. Festes pro-Aplec per recaptar fons, jornades ecològiques com la realitzada a Sorita, espectacles de teatre a les residències de Morella i Forcall, la participació a la festa de Sant Joan de Villores, caminades als termes d’Ares i Castellfort…. son alguns exemples de la gran quantitat d’activitats que s’han dut a terme gràcies a l’ímpetu de la Comissió de l’Aplec.

L’Aplec dels Ports 2010 de Vilafranca ha estat un èxit i amb aquesta compareixença davant dels mitjans de comunicació, l’Alcalde de Vilafranca ha volgut felicitar públicament en nom de tot el municipi a la Comissió de l’Aplec.

Més informació: