La Mata està de festa des d’aquest divendres


Etiquetes: ,

_______________________________________________________
comarquesnord.cat, La Mata
dijous, 29 de juliol de 2010

La Mata celebra, des d’aquest divendres, les Festes 2010 en honor a Sant Gil Abad. El començament està previst per al divendres 30 de Juliol, dia en que, a les 00.30 hores hi ha un bou embolat anomenat Iniesta, que anirà seguit d’una Orquestra. El dissabte 31 de Juliol el programa també inclou, passada la mitjanit, un bou embolat que es complementa amb l’Orquestra “Alta tensión”

El diumenge 1 d’agost, a les nou de la nit, al Local de Festes està programat un sSopar de Pa i Porta i, a la mitjanit, hi haurà Discomòbil i concurs de ball, mentre que el dilluns 2 d’Agost, a les 18 hores es celebrarà Gimcama Infantil, a les nou de la té lloc un sopar a càrrec de l’associació de Dones i a les dos del matí es celebra la ‘cohetà’

El dimarts 3 d’agost és un dels dies més esperats, en el que, a les quatre de la vesprada té lloc la xaranga, que es complementa amb vaquetes, sangria i aigua a partir de les cinc i que culminarà amb l’orquestra “Petanca” a la mitjanit.

L’endemà dimecres, dia 4 d’agost, concentra les activitats religioses principals, amb la romeria a Santa Bàrbara a les onze del matí i la Baixada de Sant Gil per la nit. Una gran Traca final dirà adéu als festejos d’enguany.

Més informació: |