La Setmana de la Joventut, a punt de quedar-se sense l’emblemàtic Ral·li Humorístic


Etiquetes:

______________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 29 de juliol de 2010

Comença la setmana de la joventut a Morella, però enguany una de les grans activitats, el Ral·li Humorístic, ha estat a punt de no celebrar-se. Des de l’organització s’havia confirmat que “queda suspès per falta de participants”, encara que finalment pareix ser que sí que es celebrarà. Qualificada com l’activitat estrella de la setmana jove durant els darrers anys, l’edició del 2010 ha estat a punt de no compta amb eixe divertit circuit pels carres de la localitat, on un bon grapat de colles amb els seus vehicles anaven superant proves per tal de proclamar-se campions.

Al final de la darrera edició del Ral·li, els participants ja comentaven que a l’activitat li quedaven poques edicions, doncs les proves no es complien i cadascú feia el que li venia en gana. Sembla que el fet de voler canviar el recorregut i que no passara pels carrers principals de Morella sinó per l’Alameda ha estat el motiu determinat que ha fet que les colles es decidiren inicialment a no participar. Però malgrat la polèmica del ral·li, moltes activitats conformaran la setmana jove d’enguany. Divendres comencen les inauguracions, amb fartons i orxata per als més menuts i amb sangria i cervesa per als grans.

A partir de dissabte, xocolatades, tallers de balls, de cuina, jocs a la piscina, gimcanes, excursions i música. Tampoc faltarà el cinema a la fresca, que enguany torna al Prat de l’Alameda. Per la seua banda, el Bar de la Setmana serà el Bar de la Nevera, doncs enguany no es munta el bar de la joventut que tradicionalment se situava al Placet dels Estudis.

Més informació: