Rumania i Mas de Ferré guanyen els partits de consolació


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 29 de juliol de 2010

La nit de dimecres es disputaven els partits de consolació, els partits acabarien tots dos amb un marcador molt ajustat. Rumania guanyaria a La Cope mentre que el Mas de Ferré aconseguiria la seva primera victòria davant La Mata.

El primer partit, començaria amb un domini clar del equip de La Cooperativa, ja que aconseguirien avançar-se en el marcador. Però no sols dominarien el marcador, sinó que a més, disposarien de fins a dos ocasions molt clares a porta buida. I en el món del futbol ja es sap, qui perdona ho paga. Això es el que va succeir, Rumania es va refer d’aquest inici i va aconseguir fins a 3 gols, deixant el marcador en 3 a 1. La Cope retallaria distàncies, però Romania va disposar de avantatja tot el que restava de partit, en algunes ocasiones l’avantatja era d’un sol gol i en altres de dos gols. El partit va acabar en un resultat de 5 a 4 favorable als romanesos. Per tant, els romanesos acaben en la novena posició mentre que La Cooperativa serà el desè classificat. Marcarien per a Romania, 2 gols Emyl, 2 Mario i 1 gol Joaquín. Mentre que per a La Cope Noto marcaria per partida doble, mentre que Carlos i Ivan ho farien en una ocasió.

El segon partit seria el que decidiria quin seria l’últim classificat del campionat. El partit va resultar ser mol intens, ja que com el primer es va decidir per una diferència d’un sol gol. Començaria avançant-se el Mas de Ferré, però La Mata empataria el partit amb immediatesa. Tornaria a avançar-se el Mas de Ferré que no es va veure en cap moment per darrere en el marcador. A les acaballes del partit, el Mas de Ferré dominava per un marcador de 4 a 2, però La Mata aconseguiria apropar-se en el marcador en el rebuig d’un doble penal i fins al final del partit van lluitar per aconseguir la igualada en l’electrònic. Així doncs, La Mata quedaràcom a últim, mentre que el Mas de Ferré quedarà penúltim classificat. Van marcar per a La Mata 2 gols Marc i un Dani. Per al Mas de Ferré, ho farien Llacua, Torremiró, Rodri i Torsi.

Dijous a la nit, els 2 partits de quarts de final que queden. La Fonda s’enfrontarà al Maestrazgo i El Pub ho farà contra Blanca. Els guanyadors d’aquests partits es classificaran per a semifinals on ja esperen Els Porxes i Portell. Despedim així la informació del campionat futbol sala ciutat de morella.

Més informació: