Casimir Melià Tena, Teodoro Tena i Ramón Llull, tenen carrer a Vilafranca

______________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
divendres, 30 de juliol de 2010

L’Ajuntament de Vilafranca, en sessió plenària celebrada aquest dijous, acordava demanar els Plans d’Obres i Serveis 2011 en el qual també s’inclouen les sol·licituds per a les pedanies del Llosar i la Pobla del Bellestar, que compten amb més de 15 habitants. En el cas dels POYS 2010 i 2011 per al municipi, aniran destinats a la Piscina Climatitzada que s’està construint actualment. Per a les pedanies, en cas de rebre els Plans d’Obres i Serveis, al Llosar es milloraria l’empedrat de les cases de la zona alta i altres actuacions als accessos, mentre que a la Pobla del Bellestar, possiblement, també s’actuaria a un accés de la pedania.

Casimir Melià Tena, Teodoro Tena i Ramón Llull, compten des d’aquest dijous amb un carrer a Vilafranca. Aquestos carrers s’obriran a la zona de la Plaça de Bous, entre l’Avinguda de Castellfort i el camí vell de Benassal, on s’estan construint noves vivendes. Casimir Melià, va ser escriptor, fill d’una vilafranquina, Teodoro Tena, també amb lligams a Vilafranca va ser polític i professor, arribant a ser el Director de l’Institut Ribalta de Castelló i amb Ramón Llull es continua amb el seguit de carrers dedicats a grans figures de la literatura valenciana de tots els temps.

Breu sessió amb la que, principalment, es donava eixida a les sol·licituds dels Plans d’Obres i Serveis. Al mes de Setembre tornaran les sessions plenàries de l’Ajuntament de Vilafranca.

Més informació: |