El Ciutat de Morella deixa ja el quadre de semifinals complet

________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 30 de juliol de 2010

Ja tenim el quadre de semifinals complet. En la jornada de dimarts es decidien els rivals de Portell i de Porxes en les eliminatòries. En el primer partit, el Maestrazgo golejava a La Fonda, mentre que en el segon El Pub deixava fora a Blanca.

El primer enfrontament va resultar ser un partit on els dos equips es van preocupar més en guardar la seva porteria que en atacar la porteria rival. En la primera part molta igualtat però no es va veure cap ocasió clara per a cap dels dos equips, i per tant, es va arribar al descans amb un marcador de 0 a 0. La segona part seria diferent, ja que el Maestrazgo aconseguiria marcar un gol. La Fonda va intentar reaccionar però seria l’equip del Maestrazgo qui tornaria a perforar la porteria rival. Ja en el marcador de 2 a 0 en contra L Fonda trauria porter jugador i va ser llavors quan el Maestrazgo aprofitaria dos pèrdues de pilota per sentenciar el partit. En acabar 5 a 0 favorable als del Maestrazgo. Els 5 gols els van fer, Ruben, Alex, Cristian, Aitor i Oscar.

El segon partit, enfrontava als jugadors del Pub contra Blanca. El partit va estar dominat pels jugadors del Pub des de l’inici, i ben prompte es va veure que si no passava res el partit seria per a ells. I així va succeir, ja en la primera van aconseguir avançar-se en el marcador, en una jugada desafortunada de l’equip de Blanca, a més. Amb el gol i la seva bona defensa van dominar el partit. Els de Blanca ho intentaven però els jugadors del Pub no van deixar que s’aproparen en el marcador. El bon joc del Pub donaria els seus fruits i abans d’acabar el partit, aconseguirien 3 gols més que deixava el marcador en un 4 a 0 favorable als del Pub. Van marcar per al Pub Monfort, Carles i Moles dos cops.

Com que ni Pereira va marcar ni Jordi va poder jugar per lesió. El màxim golejador continua sent Chillida en 14 gols. El trofeu de millor jugador serà per a Chillida i per a Jordi. Mentre que el porter menys golejat segueix sent per a Pau en 9 gols encaixats. Mirem com queden els aparellaments per a les semifinals.

Amb la victòria d’ahir el Maestrazgo aconseguia la classificació i s’enfrontarà en les semifinals als campions, els Porxes. L’altra eliminatòria la disputaran el Pub contra Portell, en un dels partits més atractius que es poden gaudir en aquest campionat de futbol sala.

Ara que ja tenim les semifinals complertes, sols podem esperar que arribe el dimarts per poder gaudir dels partits d’anada de les semifinals. De ben segur, ens portaran molta emoció i bons gols. I amb això tanquem la informació del campionat futbol sala ciutat de Morella.