Un correfoc dóna inici a la Setmana dedicada als jóvens morellans


Etiquetes:

_______________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 30 de juliol de 2010

La Setmana de la Joventut es desenvoluparà entre els dies 30 de juliol i 7 d’agost. Aquesta setmana es celebra tots els anys i destaca per les activitats destinades al públic infantil i, majoritàriament, al sector jove. Els actes s’inicien aquesta vesprada amb la inauguració del bar de la Setmana i amb un correfoc.

El regidor de joventut, Rhamsés Ripollés, destaca que “des de Morella Jove s’ha organitzat un ampli ventall d’activitats, que engloba a distints tipus de públic i diversifica l’oferta”. L’edil ha volgut ressaltar algunes d’elles, en les que participaran distints sectors de la població, com el III Festival de Ball de Mos va la Salsa, el Campionat de Futbol Sala, la xerrada dels alumnes de Batxillerat sobre l’expedició als camps de concentració de Mauthausen o l’activitat intergeneracional en la Residència de la Tercera Edat.
Durant els nou dies que durarà la Setmana de la Joventut, hi hauran tallers i distintes activitats tant pels matins com a les vesprades.

III Festival de Ball
Demà tindrà lloc una de les activitats que més gent de la localitat reunix, durant la setmana de la joventut. Es tracta del III Festival de Ball que organitza el col·lectiu Mos va la Salsa i en el que també participa l’acadèmia Castelló Baila. Les activitats que es realitzaran, van destinades a tots els públics, per la qual cosa hi hauran tallers infantils, xocalatada, distints tipus de balls, orquestra… Es tracta de no sols reivindicar els balls de saló, sinó que el ball estiga a l’abast de tots els que vullguen participar. Durant la vesprada de demà, altres grups de Morella també participen, com els que estan apuntats a les classes de capoeira, el grup de hip hop o el Col·legi de Primària. A partir de la nit, l’exhibició passarà a l’Espai Firal, on els ballarins posaran en pràctica els coneixements adquirits durant tot l’any.

Més informació: