Naix l’associació de guitarres Dolces Cançons


Etiquetes: ,


________________________________________________________
comarquesnord.cat. Vilafranca
dissabte, 31 de juliol de 2010

El dissabte per la vesprada, tenia lloc a la Casa de Cultura de Vilafranca el concert inaugural de l’Associació Cultural ‘Dolces Cançons’, dedicada principalment, a la música amb guitarra. Aquesta associació, ja realitzava un concert l’any passat, fruit dels diferents cursets impartits pel seu director i president, Héctor Sancho, encara que durant l’any 2010, s’ha formalitzat la creació de l’associació que ha adoptat el nom de ‘Dolces Cançons’.

L’Associació Cultural ‘Dolces Cançons’ oferia un variat concert a la Sala Carles Pons de la Casa de Cultura, que s’omplia totalment per veure l’actuació. Després de les inundacions que patia el local fa dues setmanes, s’aconseguia que tot estiguera a punt per fer el concert. Música de tots els temps en aquesta actuació dels guitarristes vilafranquins que conformen l’associació.

El concert comptava amb dues parts i tots els temes que es van interpretar per part de ‘Dolces Cançons’, eren de sobra coneguts pel públic que assistia al concert inaugural.

Ara, l’Associació ‘Dolces Cançons’ descansarà durant tot el mes d’Agost i al Setembre es reprendran els assajos setmanals i els diferents cursets que es realitzen, amb l’objectiu de formar a més gent que puga passar a formar part de l’Associació.

Més informació: |