L’Ajuntament de Morella recolza a la Rondalla


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
diumenge, 1 d’agost de 2010

L’Ajuntament de Morella i la Rondalla han firmat un conveni que garanteix l’activitat de l’organització musical durant tot l’any. L’alcalde de Morella, Ximo Puig, la regidora de cultura, Palmira Mestre i el president de la Rondalla, José Ferrer, han seignat l’acord que permetrà continuar un any més amb la tradició musical. A més, la Rondalla la Tornada Bonrepòs i Mirambell torna avui la visita a la morellana i amenitza l’ambient amb els seus cercaviles.

L’objectiu del conveni és “garantir la participació de la Rondalla en les activitats festives, culturals i tradicionals”, afirmava el primer edil del municipi. A més, per mitjà de l’acord, l’Ajuntament es compromet a facilitar la incorporació de totes aquelles persones que vullguen formar part del grup, a fomentar el desenvolupament de l’associació i a proporcionar les condicions adequades per al bon funcionament de l’Escola.

Per la seua banda, la Rondalla es compromet a participar en una sèrie d’activitats al llarg de l’any. Entre elles, destaquen les pròximes festes de Xiva, de la Pobla d’Alcolea o d’Herbeset, les festes en honor a Sant Roc o el dia de la gent gran.

A més, durant la jornada d’avui estan desenvolupant-se distintes cercaviles per la ciutat i culminaran el dia amb un concert junt amb la Rondalla la Tamborinada Bonrepòs i Mirambell, en el Teatre Municipal.

________________________________________________________
VÍDEO: Entrevista amb la Rondalla
________________________________________________________

Més informació: | |

1 comentari

  1. Hi ha un error en el nom de la Rondalla de Bonrepòs. Es la Rondalla LA TORNADA.