Mos va la Salsa ofereix una gran actuació junt amb els ballarins de Castellón Baila


Etiquetes: ,

______________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
diumenge, 1 d’agost de 2010

Després de molts mesos d’assajos i dedicació, els ballarins morellans de “Mos va la Salsa” van protagonitzar una jornada on el ball va ser el principal al·licient. Durant el dia, la Plaça de Colon va ser el lloc escollit per començar amb les activitats, amb una xocolatada i diferents tallers de ball per a grans i menuts.

Les cares dels ballarins morellans era una mescla entre emoció i nervis per l’actuació que tindria lloc hores després a l’espai firal de la localitat. A mesura que s’apropaven les hores, els nervis s’anaven disparant, fins que va arribar l’hora de demostrar tot el que havien aprés durant l’any amb els cursos de ball i els assajos.

Un total d’11 números de ball van ser treballats per “Mos va la Salsa” i també per “Castellón Baila”, una agrupació de dansa de Castelló que va voler formar per de la Tercera Trobada de Ball.

Primer va ser el torn de les actuacions de les categories que s’han iniciat recentment al ball, per a després donar pas a les coreografies dels més experts. Flamenco, Funky, Dansa Oriental, Lindy Hop, Claqué, Hip Hop, Rock, Batucada i com no, la Salsa. De tots aquests estils es van veure cançons amb els elaborats vestuaris i decorats.

Un a un, els diferents números anaven passant per l’escenari del Pavelló de Festes de Morella, on va acudir un bon grapat de públic per tal d’animar als ballarins. Quan l’actuació va arribar a la seua fi, la festa es va allargar fins a altres hores de la matinada de la mà de l’orquestra Atlantic i els dj’s Omar i Ado.

Més informació: |