Morella reparteix els programes de festes, amb les vora 200 activitats de l’agost

______________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 2 d’agost de 2010

Els programes de les festes d’enguany estan arribant als comerços del municipi. Avui ha començat el repartiment dels programes de mà i, a finals de setmana, arribaran els llibres més extensos a les cases dels veïns de Morella. En ells, es detallen les, al voltant, de 200 activitats que s’han programat per al mes d’agost. El pregoner d’enguany serà el director general de l’Institut de Turisme d’Espanya, Antonio Bernabé.

L’edil de joventut de l’Ajuntament de Morella, Rhamsés Ripollés, destaca “l’ampli ventall d’activitats per a tots els públics que hi ha programat durant el mes d’agost”. Les activitats s’inclouen dins de les setmanes temàtiques, com són la de la joventut, la cultural, les festes en honor a Sant Roc, el centenari de la Coronació de la Marededéu o la setmana de l’esport i de la salut.

Els programes de mà ja estan en els distints comerços de la localitat i les activitats poden consultar-se també a la pàgina web municipal www.morella.net. El llibre de festes podrà consultar-se també aquesta setmana en la mateixa web i, a finals de la mateixa, es repartirà.

El pregoner
En el programa es detalla que el pregó es celebrarà el divendres 13 a les 20 hores i que estarà protagonitzat per Antonio Bernabé.

En concret, al programa es destaca l’aposta del director general de Turespaña per Morella com a destí turístic. A més d’incloure’s el currículum del pregoner, s’expliquen algunes de les importants decisions en què ha participat Bernabé. Per exemple, quan era director general de l’Institut Turístic Valencià, va participar en la decisió d’il·luminar el Castell i la muralles del municipi o, també, va mostrar el seu suport a la construcció de l’Oficina de Turisme. A més, va impulsar cursos de formació en el sector turístic en Morella quan era director de l’Escola Oficial de Turisme de Madrid.

Per descomptat, en el text del pregoner també es ressalta la decisió de que un dels pròxims Paradors de Turisme es construïsca en Morella.

Més informació: |