Els semifinalistes del Ciutat de Morella ho deixen tot per resoldre

_______________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 4 d’agost de 2010

Ja s’han disputat els dos partits d’anada de les semifinals i com ja es preveia no ha quedat res decidit, per tant, en els partits de tornada serà on es decidiran els dos afortunats que disputaran la final el dissabte.

En el primer partit Portell s’enfrontava al Pub. El partit va estar marcat per la igualat, en la primera part, moltes imprecisions per part dels dos equips, però tant ElPub com Portell van aconseguir mantenir la seva porta a 0, en uns casos gràcies al porter i en altres a la bona defensa realitzada. En la segona part, la tònica del partit continuava igual, els dos equips estaven més preocupats de defensar la seva porteria que de marcar, encara que tant el Pub com Portell van disposar d’alguna que altra ocasió molt clara. La jugada decisiva del partit seria una falta a favor de Portell. Quan el porter del Pub encara estava col·locant la tanca defensiva, l’àrbitre xiulava per a que es posara en joc l’esfèric, fet que va aprofitar Chillida per xutar i marcar un golàs per tot l’escaire. Quedaven molt pocs minuts per acabar el partit i el marcador ja no es mouria, així doncs, ElPub necessita guanyar en el partit de tornada per ser un dels finalistes d’aquesta vintena edició del campionat.

El segon partit enfrontava als campions Els Porxes contra el Maestrazgo, un equip format, en la seva majoria per jugadors de futbol sala federats en Nacional B. El partit va estar marcat per les eixides al contraatac dels dos equips. Una d’aquestes eixides a la contra, va provocar el gol de Jose Maria per al Maestrazgo, en un xut que es va enverinar i que Pau no va poder evitar que acabara dintre de la seva porteria. Però Els Porxes demostrarien que tenen fusta de campions i ben prompte empatarien el partit gràcies a Pepe. La segona part, seria molt igualada i sense grans ocasions per a cap dels dos equips, per tant, el partit va acabar en un empat a 1 que deixa totalment obert el partit de tornada.

En les classificacions individuals, Chillida segueix distanciant-se en la de màxim golejador i casi te assegurat aquest trofeu amb un total de 15 gols. El porter menys golejat continua sent Pau en 10 gols encaixats. El dijous els partits de tornada de les semifinals, on s’ha de destacar el canvi d’horari sofert degut a les festes de Portell. Els portellans jugaran el partit que els enfronta al Pub a les 10 de la nit, mentre que Els Porxes jugaran contra el Maestrazgo en acabar el primer partit. I amb això despedim la informació referida al campionat futbol sala ciutat de Morella

Resumint, els quatre equips menys golejats del Campionat van demostrar el per què aquest dimarts. I ara, només queden dos jornades per a què es resolga qui és el campió de la vintena edició del torneig.

Més informació: