La comissió 2010 de Vilafranca ja ho té tot amanit per a les festes d’enguany


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimecres, 4 d’agost de 2010

Aquest divendres comencen les Festes 2010 de Vilafranca, en honor al seu patró, Sant Roc. Unes Festes, que per diferents circunmstàncies duraran un dia més del que es habitual i s’extendran des del dia 6 fins al 16 d’Agost. Precisament amb la celebració de Sant Roc, conclouran les Festes.

Enguany, la Comissió de Festes 2010 es qui s’encarrega d’organitzar les activitats. Es tracta d’un grup de 30 persones que de manera voluntària s’oferien per dur a terme les Festes 2010 i que han estat treballant al llarg de tot l’any per a que aquest divendres tot estiga a punt per començar les celebracions.

Aquest dimarts per la vesprada es muntava per part dels membres de la Comissió, l’estructura de la carpa que es situa a l’Avinguda del Llosar i que albergarà la tasqueta de la Comissió, lloc on està previst realitzar moltes activitats de carrer.

La Comissió de Festes ha preparat uns abonaments per a la setmana festiva. Un d’ells és per a les orquestres i actuacions a la Carpa i l’altre és per als concursos de Retalladors i el d’Emboladors. Han estat moltes reunions a les darreres setmanes per preparar torns de treball i tenir controlats tots els detalls necessaris per al bon desenvolupament de la setmana de Festes.

Aquest mateix divendres comença la festa a Vilafranca i sembla que tot estiga a punt per a disfrutar-la. Onze dies amb un ampli calendari taurí, de música, actuacions a la Carpa, cercaviles, conferències, exposicions i sobretot, molta festa. La Comissió 2010 ja està preparada per fer-los realitat.

Més informació: | |