Morella exigeix que es reòbriguen els Hotels que la Diputació manté tancats, de forma immediata

______________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 4 d’agost de 2010

L’Ajuntament de Morella no entén les declaracions que en el dia d’ahir va pronunciar el president en funcions de la Diputació Provincial, Francisco Martínez. L’alcalde de la localitat, Ximo Puig, afirma que “la deixadesa, ineficàcia i incapacitat de la Diputació és vergonyosa”.

Ahir, en un comunicat oficial, Martínez assegurava que “s’està procedint a la redacció del projecte”. Per a Puig, “la concessió de la gestió de l’Hotel Cardenal Ram va finalitzar al març de 2009 i es va realitzar una pròrroga de sis mesos a l’empresari perquè es jubilara. Des de l’1 d’octubre, l’immoble roman tancat”. L’alcalde explica que “han tingut temps més que suficient per a redactar el projecte, començar l’obres i adjudicar la gestió”. El batlle també s’ha referit a la reunió mantinguda amb el president en funcions fa quatre mesos, afirmant que “jo em vaig fiar de la paraula de Francisco Martínez i, desgraciadament, després d’uns mesos tot seguix igual”.

A més, el primer edil lamenta que de “l’Hotel de la Fàbrica Giner no es diga res en el comunicat oficial, una altra mostra que no es pretén fer res en el complexe”. Puig, en referència als hotels tancats, ha afegit que “el que no es pot consentir és que es deixe en l’oblit i la inacció, una més de les possibilitats de la gent de la nostra zona a generar llocs de treball i dinamització econòmica. L’alcalde també ha volgut concretar que “el tancament d’estes dos instal·lacions està afectant més de 25 llocs de treball, en un moment de crisi com l’actual”.

Puig també ha fet referència a la gestió dels recursos de l’administració provincial, asseverant que “s’estan dilapidant els recursos de tots per ineficàcia; nosaltres no demanem que ens donen diners, sinó que es posen en funcionament els Hotels”.

Més informació: | | | |