Vallibona proposa un certamen de pintura ràpida per al 15 d’agost


Etiquetes: , ,

________________________________________________________
comarquesnord.cat, Vallibona
dimecres, 4 d’agost de 2010

Vallibona ha organitzat, per al diumenge 15 d’agost, el II Certamen de Pintura Ràpida de la localitat. En ell podran participar tots aquells pintors majors de 18 anys. Les bases del certamen apunten a que “el concurs tindrà lloc el diumenge 15 d’agost de 2010, havent de presentar-se els participants al recinte de festes del poble, situat al pavelló municipal, entre les 9 i les 11 hores, a fi de formalitzar la inscripció i segellar els suports”. A més, s’afegeix que “la inscripció serà gratuïta i el termini estarà obert des de l’1 de juliol al 13 d’agost, i el mateix dia 15 d’agost a l’hora indicada anteriorment. Per a la inscripció anticipada enviar un correu amb el nom i un telèfon de contacte a la següent adreça: ajuntamentvallibona@gmail.com”

La participació en el certamen comporta certs avantatges, entre ells gaudir del dinar d’eixe dia. “En el moment de la inscripció es donarà un val de menjar als participants, que podran recollir al recinte de festes entre les 13:00 i les 15:00 hores.”

Pel que fa a la temàtica del concurs , estarà relacionada amb el municipi de Vallibona: paisatges, racons típics, monuments, etc.”, mentre que “la tècnica i l’estil seran lliures”. “El format de les obres serà de 46×55 cm. com a mínim no haurà de superar els 100 cm. en cap dels seus costats. Es presentaran sense emmarcar. Els participants hauran d’anar proveïts de tot el material necessari per al desenvolupament de la seva obra, inclòs el cavallet per a la posterior valoració per part del Jurat”, es puntualitza.

Altres questions a tindre en compte són que “les obres acabades, sense signar, es lliuraran en el mateix lloc de la inscripció, entre les 16:00 i les 17.00 hores. Passat aquest temps no s’admetrà cap treball” i que “la resolució del Jurat es donarà a conèixer el mateix dia del certamen a les 18.30 hores. Les obres guanyadores, així com els drets de reproducció de les mateixes, passaran a ser propietat de l’Ajuntament de Vallibona”.

Premis
En aquest certamen de pintura ràpida de Vallibona, “s’estableixen els següents premis: 1r premi: 1.000 euros; 2n premi: 400 euros i 3 accèssits de 200 euros cadascun”. Les obres no premiades “podran ser recollides en acabar el certamen. Així mateix, els autors d’aquestes obres podran fixar un preu al dors per a informació de qualsevol
persona interessada.”

Més informació: | |