El CF Vilafranca aconsegueix renovar la seua junta directiva


Etiquetes:


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dijous, 5 d’agost de 2010

Després d’un mes de juliol amb molts rumors al voltant del futur del C.F. Vilafranca, s’han despejat finalment tots els dubtes i durant la present setmana s’ha formalitzat la nova Junta Directiva del club, que el dirigirà en principi, durant els propers 4 anys.

Francis Roig és el nou President del Vilafranca i arriba al càrrec després d’haver defensat durant 18 anys la samarreta de l’equip com a jugador, haver segut entrenador del primer equip i també entrenador del juvenil. Una persona experimentada que comptarà amb un equip directiu amb gent que ja ha passat pel club en anteriors etapes i també gent nova que s’estrena a la Junta.

El club està fent tots els tràmits de renovacions de fitxes i donar l’equip d’alta per a la temporada 2010-2011. Pel moment, s’està treballant per decidir qui serà l’entrenador de l’equip, mentre que l’equip juvenil comptarà amb Àlex Tena com a entrenador. La nova Junta Directiva vol tancar les qüestions pendents el més aviat possible, per tal d’afrontar la nova temporada. Una campanya que arriba després d’un any molt difícil per al Vilafranca.

En aquest primer any, la Junta Directiva no es planteja cap objectiu a la taula classificatòria i es considera fonamental el compromís dels jugadors i el rodatge de l’equip per al futur.

Els entrenaments començaran després de les Festes de Vilafranca i està previst disputar algún partit amistós de pretemporada. La lliga a la 2ª Regional començarà amb molta probabilitat el dia 20 de Setembre i encara queda molt de temps per preparar l’inici de campanya.

Amb l’anunci de l’arribada del nou President i la seua Junta Directiva, s’inicia una nova etapa per al CF.Vilafranca, en un moment delicat de la seua llarga història. Una situació que s’ha d’afrontar amb una plantilla molt jove, fet que permet al conjunt vilafranquí, somniar amb un prometedor futur.

________________________________________________________
· Junta directiva CF Vilafranca

PRESIDENT
Francisco Javier Roig Monfort

VICEPRESIDENT
Sergio Morraja Andrés

SECRETARI
Javier Tena Vidal.

TRESORER
Pablo Troncho García.

VOCALS
Esteban Barreda Vidal.
Sergio Deusdad Forés.
Rafael Vicente Marín.
Vicent Marín Monfort.
Antonio Martínez Vicente
Antonio Prades Adell
________________________________________________________

Més informació: