El campionat de futbito tindrà una final inèdita amb El Pub i Maestrazgo

______________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 6 de juliol de 2010

Ja coneixem quin seran els dos equips que jugaran la gran final de dissabte. El Pub es va imposar amb claredat a l’equip de Portell, mentre que el Maestrazgo va guanyar a Els Porxes. Així doncs, final inèdita, ja que ni Maestrazgo ni El Pub havien arribat mai a la final.

El primer partit estava marcat per les baixes que presentaven els dos equips. Per al Pub Jordi i Ximo, mentre que per a Portell faltarien Hèctor, Albert i Abel. Els primers minuts, van ser de tanteig, però als 10 minuts arribaria la primera gran ocasió del partit, seria per al Pub amb un xut d’Àngel, però Felipe, el porter de Portell faria una gran aturada. Cinc minuts després, Moles marcava per al Pub i empatava la eliminatòria. Portell reaccionaria bé i Chillida enviaria un xut al pal. A 20 segons d’arribar al descans, un gol dels anomenats psicològics, ja que Moles tornaria a marcar per posar per davant en l’eliminatòria al Pub. En el inici de la segona part no va haver-hi cap acció destacada, fins que es va arribar al minut 12, on Toni de Portell seria expulsat per l’àrbitre del encontre. Però quan pitjor estava el partit per a Portell, apareixeria el de sempre, Chillida, qui marcaria de falta i deixaria la eliminatòria un altre cop empatada. Però el Pub no estava disposat a deixar escapar l’oportunitat de plantar-se per primer cop en la final del campionat. I primer Carles i després Moles per partida doble sentenciarien la eliminatòria i deixarien el marcador del partit en un abultat 6 a 1. La celebració de la classificació va ser d’allò més divertida.

El segon partit va començar amb més ritme que el primer, Maestrazgo dominava aquests primers de l’encontre, i fruit d’aquest domini arribaria el gol que els posava per davant en l’eliminatòria. Però en la jugada següent Javi empataria per als Porxes. No hi hauria cap jugada a destacar fins a 7 minuts per a la finalització de la primera part, quan Oscar marcaria per al Maestrazgo. Abans d’arribar al descans els de la xocolateria disposarien d’una ocasió clara per empatar el partit però no acabaria en gol i per tant, al descans s’arribaria amb avantatja per al Maestrazgo. En la represa, Els Porxes dominarien el joc i el ritme del partit però no aconseguien empatar el partit i en una contra a falta de 10 minuts per acabar, un altre cop Oscar marcaria per als del Maestrazgo. El marcador reflectia un 3 a 1, que deixava molt costa per amunt la classificació per als Porxes. Després gol de Ivan i de Jose per al Maestrazgo que els deixava en els dos peus a la final. A les acaballes del partit Michel maquillaria el marcador i el deixaria en el definitiu 5 a 2 que suposava la classificació per al Maestrazgo.

Canvis en es classificacions individuals, ja que Didac empata en Pau com a porter menys golejat en 15 gols encaixats. Chillida segueix com a màxim golejador en 16 gols però amb els 4 gols d’ahir Moles en suma 13 i tindrà l’oportunitat de superar-lo si repeteix marcant 4 gols a la final.

Així doncs sols ens queda esperar al dissabte a les 20:00 hores quan es disputarà la gran final i amb la que conclourà aquest emocionant campionat de futbol sala ciutat de Morella. Esperem que tant el Pub com el Maestrazgo ens deixen una final per al record.