Les reinvindicacions de l’Aplec dels Ports arriben a les Corts de la mà del Bloc Jove

______________________
comarquesnord.cat, València
dilluns, 9 d’agost de 2010

Les preguntes parlamentàries que darrerament van formular-se a la Diputació de Castelló a càrrec de Maria Gràcia Molés, la portaveu del BLOC a la cambra, per petició expressa del Bloc Jove de les Comarques del Nord, arriben ara al parlament valencià de la mà de Josep Maria Pañella, diputat de la formació valencianista a les Corts.

Les demandes, ja segellades en el registre d’entrada i preparades per a obtindre la seua resposta per escrit, tracten sobre la millora de l’educació, la sanitat, les vies de comunicació i les residències socials tan reivindicades pels habitants de la comarca. Cadascuna de les preguntes ha sigut remesa al seu respectiu conseller per separat. A més a més, s’ha preguntat al Consell en conjunt si s’augmentarà la inversió econòmica a la comarca de cara a l’any 2011.

El Bloc Jove va ser present a l’Aplec dels Ports de Vilafranca, on va interessar-se per la situació dels veïns i va explicar el seu projecte a tot aquell que s’apropara a la seua paradeta i així ho desitjara.

Més informació: | | |