Villores està de festa del 13 al 17 d’agost


Etiquetes: ,

______________________
comarquesnord.cat, Villores
dilluns, 9 d’agost de 2010

Villores celebra, des del divendres 13 d’agost i fins el dimarts 17 les seues festes grans. Actes religiosos, activitats gastronòmiques i d’altres taurines són les protagonistes, com cada any, dels festejos d’aquesta localitat.

Els actes comencen amb el muntatge i la inauguració de les barreres a la plaça de la Bassa, on es farà una crida pública de la festa major a càrrec dels Gaiteros de Villores que precedirà al pregó a la Plaça de la Vila. Per la nit un bou embolat encetarà les activitats taurines, que són de les més esperades. Una orquestra tancarà la festa el primer dia.

El cap de setmana té les activitats més destacades, com ara un dinar monumental, vaques i disco-mòbil el dissabte o actes en honor a la marededéu del Roser el diumenge.

Dels actes de dilluns destaca la celebració del primer concurs de paelles de Villores al migdia o la sisena edició de la mostra gastronòmica amb receptes per la nit. El dimarts ja es desmunten les barreres, però no acaba la festa fins ben entrada la nit, ja que tot el poble sopa “llanda” a a plaça de la Bassa.

Villores convida a tothom que vulgue a apropar-se a aquesta petita localitat dels Ports que ho dóna per tal de celebrar unes magnífiques festes d’estiu.

Més informació: |