Gran espectacle de pilota a mà a les festes de Vilafranca


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dilluns, 9 d’agost de 2010

Impressionant exhibició de pilota a mà la que es vivia el dilluns pel matí al Frontó Municipal de Vilafranca, en un acte organitzat per la Comissió de Festes 2010. Amb la col·laboració de Juli Nebot, periodista especialitzat en pilota valenciana i comentarista del C.F. Vila-real a Ràdio 9, quatre importants pelotaris del circuit de la Comunitat Valenciana es desplaçaven a Vilafranca per fer aquesta exhibició. Per part de l’equip roig van jugar el conegut Mezquita i el jove Vicent i a l’equip blau Melchor de Benavites i Curro.

Molta gent es va donar cita al Frontó de Vilafranca per veure en acció a les dues parelles. La partida es disputava a 41 punts i es va resoldre d’una manera molt ajustada. Melchor i Curro, amb samarreta blava serien els guanyadors finals de la mateixa. La primera part de la partida va estar clarament dominada per Mezquita i Vicent, amb indumentària de color roig, que arribaven a comptar amb un marcador a favor de 37 a 24. Però amb un fantàstic Melchor als saques i Curro que poc a poc va anar entrant a la partida, aconseguien remuntar i posar un empat a 37 al marcador. Tot un recital. Equilibri final i victòria per als blaus per 41 a 39.

L’equip roig també va estar a un nivell excel·lent i Mezquita va fer una gran partida, sense cometre errors durant tot el partit. El jove Vicent va causar una gran sensació entre els aficionats a la pilota de Vilafranca, que cada vegada en son més.

Bonic espectacle el que es va viure al Frontó de Vilafranca amb una partida de pilota valenciana de gran nivell entre quatre jugadors que van fer les delícies del públic. Al final, satisfacció entre els aficionats que van veure un gran enfrontament entre Melchor i Curro que derrotaven a Mezquita i Vicent.

Més informació: | |