La paròdia del Grup de Dones de Vilafranca guanya el premi a millor disfressa


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimarts, 10 d’agost de 2010

Originalitat, creativitat, alegria, bon humor i festa en la nit de disfresses de les Festes de Vilafranca. Com se sol fer habitualment als darrers temps, la Comissió de Festes organitzava una gran cavalcada de Disfresses des de la Tasqueta a l’Avinguda del Llosar fins a la Carpa de Festes, en aquesta oportunitat amenitzada pel grup de batucada ‘Toporçao’.

Obrien la comitiva del ball de disfresses, la Regina i Dames de les Festes amb els seus acompanyants, disfressats amb indumentàries medievals i la Comissió de Festes amb trajes de toreros. A continuació, la gran massa de gent que participava al ball de disfresses. Es va poder veure a Elvis Presley, a un grup de xiques disfressades de ‘Celoman’, a mags amb conills que eixien de les xisteres, a un grup de gords culons (que aconseguien el segon premi a la festa de disfresses), un grup disfressat de xicles, xiques de Charlestone, negres de tribus africanes, un grup de salsa cubana, aranyes i taràntules, un altre gran grup de xinesos i xinesses, guàrdies civils i terroristes, pallassos… en fi…. la varietat era total. Destacava al final de la desfilada una magnífica paròdia de la venda de figues i productes del Grup de Dones de Vilafranca que es realitza a la Fira de la Magdalena. Una reproducció perfecta realitzada per una penya de xics del poble que aconseguiria guanyar el primer premi del ball de Disfresses.

Una nit que tindria el seu colofó amb l’actuació de l’orquestra ‘Masters’ a la Carpa de Festes de Vilafranca amb molta gent disfressada.

Més informació: | |