Les disfresses infantils van estar amenitzades per La Xalera


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimarts, 10 d’agost de 2010

El dilluns era el dia escollit per la Comissió de Festes de Vilafranca per fer les dues festes de disfresses. Per la vesprada tenia lloc la gran desfilada de Disfresses Infantils, amenitzada pel grup d’animació “La Xalera” que traia als carrers de Vilafranca les xanques i diferents actuacions de malabars que acompanyaven al recorregut a la carrossa de la Regina Infantil i les seues dames i a tota la gran quantitat de xiquets i xiquetes disfressats per a la festa.

Espectacular ambient a l’Avinguda de Castelló en el moment de la desfilada. El carrer anava d’ample en ample amb moltissima gent que participava en la mateixa. És aquest dia, molt esperat pels menuts, que acompanyats pels pares i mares i altres familiars, es van disfressar per participar en el gran espectacle.

Des de la Tasqueta a la Carpa, ambient de festa amb el Grup La Xalera. Música, jocs, malabars, xanques…. la vertat és que, una vegada més, La Xalera va estar espectacular amb la seua desfilada i la posterior actuació a la Carpa de Festes. Allí es va representar l’espectacle “ Quina Xalera” amb cançons, balls i molts jocs per als xiquets. L’ambient a la Carpa va ser total, ja que amb els pares i mares, el recinte s’omplia totalment. La Comissió de Festes, en una vesprada de gran calor, aprofitava per fer venda de refrescs a la Carpa.

Els xiquets i xiquetes s’ho van passar d’allò més bé amb aquesta festa de disfresses “Made in Vilafranca” i en la que amb el Grup ‘La Xalera’, es vivia un gran vesprada per als més menuts del municipi.

Més informació: | | | | |