El dia de la 3a Edat de les festes de Morella canvia de data

______________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 11 d’agots de 2010

El Dia de la Gent Gran tindrà cabuda també enguany dintre de les festes d’agost de Morella. Un dia de germanor on la segona joventut gaudeix d’activitats des de la missa del matí fins a ben entrada la vesprada. Enguany, encara que amb canvi de data, no faltaran ni la Rondalla de Morella ni l’homenatge a les parelles que celebren 50 anys de matrimoni.

Les activitats començaran amb la Santa Missa, on després ja esperara la Rondalla de Morella per fer el passacarrer tradicional. La paella serà de nou la delícia a l’hora de dinar, i el ball tancarà una jornada de germanor.

Un dels actes més emotius del Dia de la Tercera Edat és l’homenatge que se’ls ret a les parelles que compleixen enguany els 50 anys de casats, les bodes d’or.

Des de l’Ajuntament de Morella no es requereix cap tipus de ticket per tal d’assistir a les activitats, simplement es demana que la gent interessada en assistir acudisca a la Casa Ciurana el dissabte 14 des de les 10 del matí i fins a la 1, o també a l’Ajuntament en horari d’oficina fins el 19 d’agost.

Aquest acte sempre té molta participació i molta acollida. S’esperen entre 600 i 700 persones en el Dia de la Gent Gran.

Més informació: | | |