El pallasso Nandet fa riure als menuts de Vilafranca

______________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dijous, 12 d’agost de 2010

Organitzada per la Comissió de Penyes 2010 de Vilafranca, el dimecres pel matí tenia lloc al Parador de Festes l’actuació del Pallasso ‘Nandet’ amb el seu espectacle “Un somriure”. L’actor vilafranquí Ferran Vives amb el seu personatge “Nandet”, feia les delícies dels xiquets i xiquetes de Vilafranca en la matinal del Dia de les Penyes. Amb els seus números habituals i altres que poc a poc va introduïnt ‘Nandet’, es va poder disfrutar d’un bonic espectacle que va agradar a grans i menuts.

“Nandet” va començar actuant en solitari a festes de cumpleanys, bodes… encara que la seua fama ha anat augmentant a tota la comarca de Els Ports i a altres llocs de la provincia de Castelló i son molts els compromissos que el pallasso vilafranquí té a la seua agenda.

Quan “Nandet” ix a l’escena els xiquets i xiquetes es queden atontats amb la màgia que desprendeix el pallasso. Des de l’instant en que apareix amb la seua maleta “Catalina” a les mans i dona caramels als xiquets fins al darrer número del seu ‘show’, els menuts queden prendats amb les diferents propostes per passar-ho bé que els ofereix “Nandet”.

Un bonic espectacle amb un actor del poble que entusiasmava a tot aquell que en el matí del Dia de les Penyes es va passar pel Parador de Festes.

Més informació: | |