La penya ‘Fatto’ organitza el dia de les Penyes d’enguany


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dijous, 12 d’agost de 2010

En la jornada de dimecres, Vilafranca celebrava el Dia de les Penyes 2010 amb una organització magnífica per part de la Penya ‘Fatto’, encarregada de dur endavant aquesta celebració. Un dia que serveix per a que les penyes de Vilafranca fagen festa de manera conjunta al voltant de les diferents activitats que es preparen per celebrar-lo. L’activitat s’iniciava al matí, al Parador de Festes amb una xocolatada per als xiquets, maquillatge de cares, jocs amb globus i l’actuació del pallasso ‘Nandet’.

Al mig dia, tindria lloc a la Carpa de Festes el Dinar de les Penyes, amb una gran paella monumental realitzada pel Restaurant Molimar. Gran cua la que es formava als exteriors de la Carpa per tal d’accedir al dinar de les Penyes. La Comissió de Penyes ha tingut que treballar de valent als darrers mesos per organitzar aquesta jornada de les Penyes.

La gent presentava el ticket als membres de la Comissió de Penyes i arreplegaven l’arròs, el pa, fruita i refresc. A l’interior de la Carpa es van habilitar taules i cadires en les que les Penyes de Vilafranca es van seure a dinar. Enguany ha hagut una important venda d’abonaments i samarretes per part de la Comissió de Penyes.

El dinar va estar amenitzat per la Xaranga “Herederos del Conyac” de Vilafranca. Per la vesprada la festa continuava amb els jocs amb vaques a la Plaça de Bous i per la nit, gran torrada als voltants del Parador de Festes. L’empresa Molimar, novament, era l’encarregada de torrar xoriços, llonganisses, panxeta, botifarres. Al carrer Carles Salvador es va fer una gran cua per participar d’aquest sopar popular.

Bou embolat per la nit
A la nit, bou embolat de la ramaderia Germans Miró de la Ribera de Cabanes. Un bou que es va soltar del camió al piló i que era embolat, amb moltes dificultats per la condició de l’animal, pels emboladors ‘A’ de Vilafranca. Un animal que, amb molta romana, no va donar un gran joc i va anar caminant pel recorregut sense transmetre ni portar l’emoció que s’espera d’un bou embolat.

Amb l’actuació de l’orquestra ‘Gama’ i discomòbil a la Carpa de Festes, es posava el punt i final al Dia de les Penyes 2010, organitzat excel·lentment pel ‘Fatto’ i que ha comptat amb una gran participació a tots els actes.

Més informació: | |