Exhibició de força del paquistanès Faisal Mahmood a les Festes de Vilafranca

________________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dissabte, 14 d’agost de 2010

El paquistanès Faisal Mahmood, campió d’alçament de pedres als seu país i quart classificat al Campionat del Món, va fer una exhibició a les Festes 2010 de Vilafranca. En principi, l’exhibició estava prevista per al divendres 13 d’Agost, però a conseqüència de la pluja va estar ajornada al dissabte.

Faisal Mahmood viu des de fa 5 anys a Vilafranca i actualment és un alumne-treballador del taller d’ocupació “Vive la piedra, trabajala”. Els seus companys de treball van estar presents en aquesta exhibició i Diego Tena va fer la presentació i explicaria tots el procediments dels treballs que Faisal va anar desenvolupant.

El pakistanès s’està preparant per al Campionat de Força del seu país, que tindrà lloc pròximament. A més, ha estat lesionat en un dit, fet que no li permet alçar tant de pes com quan està al 100%. Malgrat això, Faisal Mahmood iniciava l’exhibició amb 80 kilograms i va aconseguir alçar fins als 145 kilograms, davant l’admiració del públic vilafranquí, que el va estar animant constament. La pedra més pesada, la de 145 kilograms va necessitar de dos intents per a poder alçar-la, i al final, Faisal aconseguia el seu objectiu.

L’exhibició de Faisal Mahmood a la Tasca de Festes de la Comissió, finalitzava amb un joc que es realitza a Pakistan i que podriem dir és una mena de pols. Faisal cruzava els dits grossos de les seues mans mentre 5 persones li estiraven dels braços amb tota la força possible. Primer es van soltar els que estiraven que el forçut pakistanès. La prova es va fer dues vegades, primer amb 3 persones i posteriorment amb 5 i a totes dues, Faisal eixia guanyador.

Més informació: |