Gran vesprada de bous de carrer a les Festes de Vilafranca


_________________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
diumente, 15 d’agost de 2010

L’ambient que es vivia en la vesprada de dissabte a Vilafranca amb motiu de la vesprada de bous al carrer, ha estat tal vegada, un dels moments més impressionants de tota la setmana de festes. Plaça d’en Blasc i Avinguda de Castelló estaven plenes de gent per esperar l’arribada dels quatre caixons que transportaven fins a la Plaça als animals de la ramaderia de Palmira Cervera de Catí. Amb els caixons arrossegats per cavalleries, un a un van anar entrant al recinte de la Plaça d’en Blasc, sent col·locats tots a un racó per part dels membres de la Comissió de Festes 2010.

Amb la Plaça plena de gent i amb els aplaudiments del públic, els caixons van ser possats en filera i la Comissió es va fer una fotografia per al record en un moment tant especial.

La Comissió de Festes ha organitzat durant la setmana un Concurs de Retalladors i un d’Emboladors amb bous de Palmira Cervera. Els mateixos animals van ser exhibits el dissabte a la vesprada, oferint un gran joc als carrers de Vilafranca.

L’exhibició taurina es completaria amb l’entrada del bou nº59, de nom “Prestamisto” i de la ramaderia de Jiménez Pasquau de Jaén.

Més informació: | |