Jocs Gegants i un parc infantil en el dia dels xiquets de les Festes de Morella

_________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
diumenge, 15 d’agost de 2010

Els menuts també tenen cabuda en el marc de les festes d’agost de Morella. Diferents activitats infantils van succeïnt-se al llarg dels dies, per tal que els més jovenets també gaudisquen amb la festa al seu poble. Una de les activitats que no falta cap any és l’organitzada per l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes.

De nou, la Plaça Colon va ser el lloc escollit per tal de congregar els xiquets. Enguany amb més activitats que mai. Per una banda, a la part inicial de la Plaça, tocant al carrer, es van situar uns jocs gegants organitzat per la companyia la Xarranca. Hi havia de tot, jocs tradicionals com el tres en ratlla o el parchís, també altres de més extranys que requerien d’habilitat i concentració. Jocs que divertien però que també ensenyaven als participants.

Pares i mares, i també els avis, ajudaven els seus menuts a realitzar les diferents activitats proposades. Ells, contents, no sabien si optar per unes o altres, doncs totes els semblaven atractives. L’altra banda de la Plaça Colon albergava un parc infantil on hi havia diferents castells inflables, que com ve sent tradició, sempre tenen un èxit rotund. A més, enguany també hi havia col·locat un bou mecànic, on una llarga cua esperava per tal de provar-lo.

Després de les activitats, l’AMPA va oferir uns bocates i refrescs als participants per tal d’agarrar forces per a la intensa setmana que es viu a Morella.

Més informació: | |