La Ministra de Cultura de Jamaica visita Morella


Etiquetes: ,


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
diumenge, 22 d’agost de 2010

La Ministra de Cultura, Esports i Joventut de Jamaica, Olivia Grange, ha visitat Morella durant la jornada d’avui. Allí, ha sigut rebuda per l’alcalde del municipi, Ximo Puig, la tinent alcalde de l’Ajuntament de Benicàssim, Susana Ros, la resta d’edils que formen l’equip de govern morellà i el gerent de l’empresa mixta Desenvolupament Turístic de Benicàssim, Luca Carena. D’aquesta manera, l’aliança turística existent entre Benicàssim i Morella ha acostat a Grange a conéixer la ciutat medieval.

La Ministra es troba estos dies de visita a Espanya per la celebració de la XVII edició del Festival Rototom Sunsplash, que va inaugurar anit. Aquest Festival es celebrarà a Benicàssim fins al dia 28 i es tracta de la major trobada de música reggae d’Europa.

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, ha explicat que “Benicàssim i Morella tenen una aliança turística, per la qual es complementen els dos municipis. Junts, sumem molt més”. Per la seua banda, Olivia Grange s’ha referit al projecte conjunt, afirmant que “l’aposta existent entre Benicàssim i Morella és meravellosa i, a mi, m’agradaria que formara un triangle junt amb Jamaica”. A més, ha destacat el “ric patrimoni i cultura de les dos localitats, que parla tan bé de la riquesa de la història”.

Olivia Grange ha volgut aprofitar aquesta visita a Espanya per a conéixer el patrimoni arquitectònic i monumental de Morella. Una vegada rebuda per l’alcalde de la localitat, ha firmat el llibre d’honor del consistori i ha tingut l’oportunitat de conéixer el municipi a través d’una visita guiada.

Cal recordar que el projecte turístic entre Benicàssim i Morella va acostar el Festival Rototom Sunsplash fins a la ciutat dels Ports. Morella va ser seu d’una presentació oficial de Festival i d’un concert i els seus veïns han comptat amb descomptes del 40% en la venda d’entrades i d’abonaments.

Més informació: |