El Dia de la Gent Gran ret homenatge a les parelles que fan 50 anys de casats


__________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimarts, 24 d’agost de 2010

El Dia de la gent gran és la data escollida per tal de rendir un sentit homenatge a tots aquells matrinonis que compleixen enguany 50 anys de casats. Aquelles parelles que, allà per l’any 1960 van fer la promesa de viure junts tota la seua vida. Quan es van casar, l’any 2010 el veien molt llunyà. Però ja està ací, i contents han pogut celebrar les seues bodes d’or. 50 anys és molt de temps, molts dies en els quals es passen penes i alegries. Tota una vida.

Quan tot ha estat preparat, la regidora de Benestar Social, Malú Blasco, ha sigut l’encarregada d’obrir l’acte, acompanyada per l’alcalde de Morella Ximo Puig. Malú ha sigut l’encarregada de felicitar les parelles, remarcant el mèrit que té arribar a tants d’anys de casats, perquè com se sap, ni l’edat ni les relacions de parella perdonen. Un ram de flors, un diploma plasmant eixos 50 anys i un petit obsequi han sigut els detalls que se’ls han lliurat als matrimonis.

Un matrimoni rere l’altre han anat accedint a l’escenari. En primer lloc, ha sigut el torn de Ovidio Aparicio Aparicio i Antonia Querol Ferràs, després Rafael Forner Solà i Maria Angeles Puig Mestre; Herminio Garcia Ortí i Adelina Prats Ramia; Daniel Albalat Sabater i Elodia Moles Mestre; José Manuel Milián Sebastià i Joaquina Carceller Martí; Rutilio Boix Mestre i Francisca Garcia Tena; Enrique Tena Segura i Maria Pilar Monfort Milián; Enrique Carceller Gargallo i Humildad Gasulla Pitarch; Andrés Albalat Sabater i Natividad Miralles Ferrer; Eusebio Martí Bellés i Consuelo Mestre Celma; Ramon Mestre Segura i Humilde Boix Ferrer; Manuel Querol Rallo i Teresa Pitarch Eixarch; José Manuel Ferrer Monfort i Elvira Milián Vives; i, finalment, Daniel Amela Milián i Ángela Mestre Traver. També fan 50 anys de casats encara que no hàgen pogut assistir Vicente Cayetano Martínez Fabregat i Margarita Centelles Querol; Juan Segarra Ripollés i Concepción Puig Estupiñà; Heriberto Grau Montserrat i Aurora Mestre Pitarch; Andrés Sales Ortí i Maria Rosa Ferrer Monfort i, per últim, José Ramon Rallo Carceller i Carmen Mestre Rollo.

Quan l’homenatge ha finalitzat, ha sigut el torn dels discurs de l’alcalde de Morella, Ximo Puig, que ha volgut recordar també a aquells que ens han deixat i no han pogut arribar a celebrar les bodes d’or. També ha donat les gràcies als allí presents, sense els quals la festa de la Gent Gran no tindria cap sentit. Una jove del Consell de la Joventut ha sigut l’encarregada de llegir un poema que ha preparat per a l’ocasió Amadeo Ràmia, de la Residència de la Tercera Edat de Morella.

Quan l’acte d’homenatge ha conclòs, ha sigut el moment de moure el cos al ritme de passodobles per tal de culminar de la millor forma possible una festa que els majors esperen amb moltes ganes durant tot l’any.

Més informació: |