El lladres aprofiten els embolats per a robar a Forcall


Etiquetes:

_________________________________________________________
comarquesnord.cat, Forcall
dimarts, 24 d’agost de 2010

Les festes de Forcall s’han vist tacades per la visita dels amants de lo aliè. Aprofitant els espectacles que congreguen més gent, com són els Bous embolats, els lladres, com ja passara a Portell dies abans, aprofitaven per entrar a varies vivendes de la perifèria. S’han emportat tot el que de valor van trobar, especialment joies. Es veu que en aquestos moments l’or té millor venda que altres objectes en el mercat i no han dubtar en regirar caixons i joiers per tot arreu. Bona part del que s’han endut forma part d’eixos records de moments especials que tots guardem, sent el seu valor molt més gran per al propietari que per als que soles pensen en el valor material.

A aquestes pèrdues cal sumar les maleses per accedir a les cases, especialment en els panys forçats. Les víctimes d’aquestos atracaments ho van posar de seguida en coneixement de la Guàrdia Civil, però no tenen grans esperances a poder-ho recuperar.

L’Ajuntament de Forcall ha avisat dels fets i recomana als veïns, especialment els de la zona més allunyada del centre, que extremen les precaucions, per que sembla que aquesta banda estudie molt be a les seves possibles víctimes per poder regirar les cases en tranquil·litat.

Més informació: