Carlos Ripollès guanya la primera pujada al Castell


Etiquetes:


_________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 26 d’agost de 2010

Morella ha celebrat la 1era Pujada al Castell, una de les activitats noves en la Setmana de la Salut i l’Esport d’enguany. Es tracta d’una carrera d’uns dos quilòmetres que permet arribar al punt més elevat de la ciutat, la Plaça d’Armes. Els corredors han pres l’eixida des del Portal de Sant Mateu i, des d’ahí, han emprés una pujada constant fins a la meta.

L’eixida es troba a 920 metres d’altitud i la meta a 1072, per la qual cosa els participants superaran un desnivell de 150 metres en a penes un parell de quilòmetres. Carlos Ripollés ha estat el guanyador, havent fet un temps de 7:55; Diego Aguilar ha conclòs amb 7:56 i, en tercer lloc, Juan José Barreda ha invertit 8:01,

La carrera recorre les més de 300 escales de la Costa de Sant Joan, per a arribar a la Plaça de l’Església. Des d’ací, els participants ascendeixen fins al Convent de Sant Francesc, per a afrontar l’últim tram per l’interior del Castell. En la meta els esperava un avituallament líquid, que es completava amb un més ampli al Convent.

Salut i esport
La carrera s’engloba dins de les activitats de la Setmana de l’Esport i de la Salut, que es du a terme per quart any consecutiu. Durant aquesta setmana s’han programat activitats esportives, com un Campionat de futbol sala júnior i una eixida amb bicicleta de muntanya, com culturals. Cal recordar que aquesta setmana va nàixer per la construcció del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I.

Més informació: