Eixida en BTT per Morella


Etiquetes:


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 27 d’agost de 2010

Immersos en la Setmana de l’Esport i de la Salut de Morella i després d’uns dies de festa, cal recuperar el ritme cap a la rutina d’una manera progressiva i suau, però, com no, divertida també. Parlem de les activitats que s’estan portant a terme al municipi, en primer lloc de l’ascens al castell i en segon lloc l’eixida en BTT pels voltants de Morella. Des de bon matí que els interessats en participar en aquesta ruta cicloturista de curta llargària s¡han presentat davant de l’Oficina de Turisme de la localitat, per tal d’iniciar el recorregut damunt de les seues bicicletes. Un dels objectius que ha tingut la eixida ha estat aprofitar els últims dies abans d’escomençar les classes de nou, i com no, practicar un poc d’esport.

La organització d’aquesta activitat ha corregut a càrrec del grup ciclista Piño Fijo, qui l’any passat ja va ser l’escollit per programar una altra eixida en BTT. La temporada ciclista, tanmateix com succeeix en el futbol, comença després dels mesos estivals, de tal manera que els ciclistes tenen temps a entrenar-se el suficient com per a participar en grans curses i etapes cicloturistes, ja que se celebren a final de la temporada i quan el cos ja s’ha acostumat a un ritme prou fort de competició. Són exemples la Quebrantahuesos, disputada al pirineu aragonès, o la Marmotte, disputada als alps francesos. És per això que ara és el moment per animar-se a agarrar la bici i començar a pedalejar poc a poc més ràpid.

Finalment la eixida en BTT ha tingut un bon èxit de participació, sobretot quant a edats, ja que han gaudit ciclistes de totes les edats. No obstant, hi ha un públic absent: les xiques,
Amb xiques o sense, de segur que tant grans com menuts gaudiran del matí que els han preparat el grup de Piño Fijo. Soles cal desitjar que la calor no esgote les ganes de pedalejar per les pistes d’Els Ports.

Més informació: