La segona regional arranca el 19 de setembre amb tres equips dels Ports

20100722_morellafcnousjugadors_450x450
________________________________________________________
comarquesnord.cat, València
diumenge, 29 d’agost de 2010

El cap de setmana del 18 i el 19 de setembre s’inicia la temporada futbolística 2010/2011 per als nostres equips. El Morella FC, el CF Vilafranca i l’Esportiu Cinctorrà seran els representants de la comarca dels Ports una temporada més al grup 1 de la segona regional, ja que els tres repeteixen participació en aquesta categoria. Aquesta setmana s’ha donat a conèixer el calendari que els deparará als nostres equips fins a mitjans del mes de maig del proper any, en una segona regional que torna a tenir 16 equips, nombre par, que fa que no hi hagi equip que descansa cada jornada. d’equips participants, amb un total de 16 equips, amb les novetats del Vilafamés B i del Alcalá B i la baixa lògica respecte a l’any passat del Sant Mateu que va guanyar la lliga i enguany participa a la primera regional, junt a la del Benlloch B que va abandonar a meitat de la competició.

A la primera jornada dos dels equips dels Ports debuten a casa i un fora. L’Esportiu Cinctorrà ho farà front al Tírig al camp del Pla del MigUll, esperant que ja estigui enllestida la remodelació que s’està portant a terme, i el Vilafranca al Serrito front a l’Alcalá B. El Morella debuta a domicili front als Ibarsos al camp del Olivar. De moment l’horari dels tres per a començar la temporada oficial serà les 5 i mitja de la vesprada. El Morella debutarà a la Fàbrica de Giner davant la seua afició la segona jornada, el 26 de setembre front al Salsadella.

Els derbis
Els partits entre els nostres equips, els esperats derbis comarcals, s’iniciaran, prompte, a la cuarta jornada del 10 d’octubre, a la Fàbrica de Giner amb el derbi Morella – Vilafranca. Els vilafranquins emplamaran dos derbis, ja que la setmana següent, el 17 d’octubre, rebran al Serrito al Cinctorrà en la cinquena jornada. El següent haurà d’esperar quasi dos mesos, fins al 12 de desembre, amb un Esportiu Cinctorrà – Morella al Pla de Michull de la jornada 12.

Ja a la segona volta de la lliga, vilafranquins i morellans es tornaran a vore en un camp de futbol el 13 de febrer, al camp del Serrito en la jornada 19. La setmana següent, el 20 de febrer, el Pla del MigUll serà l’escenari de l’Esportiu Cinctorrà – Vilafranca corresponent a la jornada 20. El darrer derbi serà amb el Morella com amfitrió el dia que s’enceta la Setmana Santa, el 17 d’abril, quan rebrà a la jornada 27 a la Fàbrica a l’Esportiu Cinctorrà.

El calendari complet es pot consultar complet a la web de la federació valenciana ffcv.es. Els tres equips de la comarca estan ara de pretemporada. El Vilafranca encetava els entrenament aquest dimecres, després d’un estiu mogut amb canvi de directiva i d’entrenador. Francis Roig serà l’entrenador i el president del club afrontant aquest repte junt a una renovada i jove directiva. El Morella continua els seus partits de preparació amb el cinquè que serà amb un triangular el diumenge a la Fàbrica de Giner. El Cinctorrà rependrà els entrenaments en passar les seues festes patronals. En quant als entrenadors, sols repeteix Dani Blanch al front del Cinctorrà. El Vilafranca estrena míster amb Francis Roig, al igual que el Morella amb el retorn de Diego Boix.

________________________________________________________
· DATES A TENIR EN COMPTE:
· INICI TEMPORADA, 19 DE SETEMBRE:
– E. CINCTORRÀ – TÍRIG
– CF VILAFRANCA – ALCALÁ B
– ELS IBARSOS – MORELLA

· DERBIS:
– 4A JORNADA 10 D’OCTUBRE: MORELLA – VILAFRANCA
– 5A JORNADA 17 D’OCTUBRE: VILAFRANCA – E. CINCTORRÀ
– 12A JORNADA 12 DE DESEMBRE: E. CINCTORRÀ – MORELLA
– 19A JORNADA 13 DE FEBRER: VILAFRANCA – MORELLA
– 20A JORNADA 20 DE FEBRER: E. CINCTORRÀ – VILAFRANCA
– 27A JORNADA 17 D’ABRIL: MORELLA – E. CINCTORRA

·FINAL TEMPORADA, 15 DE MAIG JORNADA 30
– VILAFRANCA – SALSADELLA
– E. CINCTORRÀ – PEÑÍSCOLA
– VILAFAMÉS B – MORELLA
________________________________________________________

Més informació: | |