El Club Basquet Femení Morella enceta pretemporada


Etiquetes:


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 30 d’agost de 2010

Les xiques del Club Bàsquet Femení Morella acaben d’encetar la seua pretemporada, uns dies on les jugadores tornen a posar en funcionament el cos després d’uns mesos d’estiu d’inactivitat en el món del bàsquet. Per les vesprades, tant l’equip infantil com el cadet acudeixen al Centre Esportiu Jaume I per començar els entrenaments. De moment sols entrenen estos dos equips, qui es voran immersos en la temporada a l’octubre.

Enguany els equips rivals de bàsquet femení en la categoria d’infantil, es volen preparar a fons per superar amb èxits la temporada que ve, ja que l’any passat l’equip morellà va quedar classificat en la tercera posició de la lliga autonòmica i en primera posició de la província de Castelló.

Recuperar la completa forma física que es tenia abans de l’estiu costa uns pocs dies. Ja se sap que durant l’agost es comet algun que altre excés i ara cal posar-se en forma. Tanmateix com succeeix en la tornada a la faena o a les classes després de passar llargues setmanes de descans, la tornada a la pista de bàsquet també cal saber amenitzar-la, ja que cal acostumar-se a la rutina de nou.

Durant la pretemporada, a banda dels entrenament diaris, també porten a terme algun que altre partit amistós per tal de preparar totalment l’equip i totes les tàctiques, tot i que es desconeixen encara les dates.

Les pròpies jugadores es troben en ganes de començar la temporada. Encara que els entrenaments se’ls fan un poc durs, en pocs dies s’acostumaran al ritme de sempre i tornaran a l’habitual rutina. El Club Bàsquet Femení de Morella entrena cada vesprada al Centre Jaume I, una oportunitat bona de veure com les xiquetes es preparen per donar guerra durant la temporada i deixar el nom de Morella ben amunt una volta més.

Més informació: