Olocau i Portell es beneficiaran dels Plans d’Obres i Serveis de la Diputació

________________________________________________________
comarquesnord.cat, Castelló
dimarts, 31 d’agost de 2010

La Diputació de Castelló ha donat a conèixer l’aprovació de 14 obres incloses en els POYS per valor de 1,6 milions d’euros, que beneficiaran a dues mancomunitats i 9 municipis de la província. Entre ells es troben Olocau i Portell.

Les obres, en ambdós casos demanades per la Mancomunitat Comarcal Els Ports, consisteixen en, per una banda, la primera fase de l’ampliació de la zona esportiva d’Olocau del Rei i la millora de l’accés sur del casc urbà de Potell.

El president en funcions de la Diputació, Francisco Martínez, ha afirmat “que amb totes aquestes actuacions es confirma l’impuls decidit de la corporació pel desenvolupament de les infraestructures en els municipis de la província. Aquestes obres se sumen a les quasi 40 que aprovem fa 30 dies, vull destacar que una vegada aprovada aquesta partida els ajuntaments poden començar les obres demà mateix. Amb l’evident impuls a la contractació d’obres i foment de l’ocupació que açò comporta. Moltes d’aquestes obres les assumeixen empreses mitjanes o xicotetes dels propis municipis, que empren a milers de veïns en tota la província”.

Més informació: | |