La parròquia de Vilafranca ultima els preparatius per a la festa del Llosar


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimecres, 1 de setembre

Per segon any consecutiu, la Festa de la marededéu del Llosar de Vilafranca s’ha quedat sense majorals i de nou serà la Parròquia Santa María Magdalena l’encarregada d’organitzar-la i de fer front amb tots els preparatius per a la mateixa. A les darreres setmanes s’han dut a terme diferents reunions amb els col·laboradors que voluntàriament s’han oferit per ajudar a les feines derivades de la celebració del 8 de Setembre.

José Aparici, rector de la Parròquia de Vilafranca està sent el coordinador de tots els amaniments per a la Festa del Llosar.

S’està a l’espera de que es formalitze una majoralia per a la festa del Llosar de l’any 2011. Durant l’estiu han hagut diversos rumors al voltant de la possibilitat de que així siga, encara que pel moment, no s’ha confirmat absolutament res a la Parròquia.

Novenari en honor a la patrona
Com cada any, 9 dies abans de la celebració de la festa gran del Llosar, comença la Novena en honor a la Marededéu. Des del dimarts 31 d’Agost fins al dia 8 de Setembre tindrà lloc la Novena amb els misteris, les lletanies, els gojos i les oracions tradicionals que s’emmarquen en aquest cicle dedicat a la Patrona de Vilafranca.

De l’apartat musical de la Novena, s’encarrega el Cor Parroquial. Xiquets i xiquetes del poble es solen encarregar de cantar els misteris del rosari. La Parròquia Santa María Magdalena agraeix la col·laboració de la gent i convida a qui tinga ganes d’ajudar en la preparació de la Festa.

Sense majorals però amb l’organització per part de la Parròquia. Així es com es prepara a Vilafranca la celebració del dia 8 de Setembre, jornada de festa local al municipi i en el que com cada any s’honorarà a la patrona del poble, la Marededéu del Llosar.

Més informació: | |