Es licita la segona fase de la residència de Vilafranca

_______________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dijous, 2 de setembre de 2010

L’obra de la Residència per a la Gent Gran i Centre de Dia a Vilafranca continuarà molt prompte, després del paró que es produïa una vegada acabada la primera fase. L’Ajuntament de Vilafranca, a la sessió plenària de caracter extraordinari celebrada aquest dijous, licitava la segona fase de l’obra, que comptarà amb un pressupost de 300.000 provinents del Plan Confianza de la Generalitat Valenciana. Amb l’obra es preten finalitzat l’ala de l’edifici corresponent al Centre de Dia.

Es dona la circumstància de que la tercera fase de la construcció d’aquesta important infraestructura per a Vilafranca, ja estava licitada i adjudicada. D’aquesta manera, es podran realitzar dues fases de l’obra consecutivament amb el que s’avancaria considerablement.

L’Ajuntament de Vilafranca continua treballant al màxim possible per tal que la Residència de la Gent Gran i el Centre de Dia siguen una realitat el més aviat possible. Una infraestructura que donarà servei a més de 70 persones i que crearà diversos llocs de treball al municipi. La Residència de la Gent Gran es considerada com un element bàsic per a un municipi com Vilafranca, amb més de 2.600 habitants.

Més informació: |