Ximo Puig afirma que “el millor servei que puc fer al partit és recolzar a Alarte”


________________________________________________________
comarquesnord.cat, València
dijous, 2 de setembre de 2010

Ximo Puig, de qui s’havia especulat des de l’inici de l’estiu que forçaria unes primàries dintre del PSPV per tal de que els militants escolliren entre ell o Jorge Alarte, secretari general dels socialistes valencians, per a ser candidat a les properes eleccions a president de la Generalitat Valenciana ha afirmat aquest dijous a València que “el millor servei que puc fer avui al partit és recolzar a Jorge Alarte com a candidat a la presidència de la Generalitat”. “Li oferisc al secretari general tot l’esforç, tot el compromís i tota la responsabilitat”, ha assenyalat. “Crec que, junts, tot és possible. I en aquest sentit sap que compta amb allò que jo puga representar humilment, i tot el que junts puguem anar construint, perquè el fonamental no és el que ens puga passar matí a nosaltres, sinó el que va a passar a la societat valenciana”, ha argumentat.

El també alcalde de Morella ha comparegut en una roda de premsa amb Alarte per tal de donar a conèixer que finalment no seran rivals, sinó que uniran esforços. “el millor servei que puc fer avui al partit és recolzar a Alarte com a candidat a la presidència de la Generalitat”, assenyalava Puig.

Alarte ha agraït les “paraules de generositat i compromís” del Puig des del seu “afecte i consideració”, i ha recordat que “sempre dic que estic orgullós del que diuen els militants d’aquest partit, però avui ho estic especialment de Ximo Puig”. El líder socialista ha mostrat el seu compromís de “fer possible que tothom se sumeix”, ja que “ací no sobra ningú”, i “anem a convocar fins a l’últim dels militants a aqueix esforç”.

“El 22 de maig no van a tenir lloc unes eleccions només per a triar entre unes opcions o unes altres. Triem també en aquesta difícil cruïlla entre la normalitat democràtica i el prestigi de les institucions o més Camps i més Gürtel”, ha afegit. Alarte ha apuntat que ell no té por “a la democràcia, als jutges i a la llibertat”, i ha reptat a Camps al fet que “s’atrevisca a anar poble a poble sense por”. “Al PP li sobra Costa, Serra, Camps… Nosaltres ens sentim orgullosos de tots els que formen part d’aquest partit”, ha conclòs Alarte.

Més informació: | | | |