La 3era cursa Entreparets comença a preparar-se a Vilafranca


Etiquetes:

______________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
diumenge, 5 de setembre de 2010

A menys d’un mes de la celebració de la III edició de la Cursa de Muntanya ‘Entreparets’, a Vilafranca ja s’està treballant en els preparatius per a la prova, que tindrà lloc el diumenge 3 d’Octubre. La inscripció per a la Cursa ‘Entreparets’ es podrà realitzar ja als propers dies i es coneixeran tots els detalls d’una prova que manté el mateix recorregut de l’any passat.

La cursa de muntanya a Vilafranca es celebra des de fa anys amb la mítica ascensió al Puntal del Tamborero, quan la prova tenia eixida i arribada a l’Alberg ‘La Parreta’. Des de fa 3 anys, amb el canvi a ‘Entreparets’, l’inici i final de la prova té lloc a la Plaça d’en Blasc de Vilafranca.

La zona Nord de la provincia de Castelló compta des de fa 3 anys amb la ‘Lliga Nord de Curses de Muntanya’, que aglutina les proves d’Atzeneta, Vall d’Alba, Catí, Albocàsser, Morella, Benassal, Vistabella i Vilafranca. La ‘Lliga Nord’ ha donat un important impuls a algunes de les proves, com per exemple la de Vilafranca, que es la darrera prova de la temporada i en la que es fa el lliurament dels trofeus finals de la Lliga Nord.

L’organització de la Cursa ‘Entreparets’, ja està mans a l’obra per a que tot estiga a punt el diumenge 3 d’Octubre per a la celebració d’una nova edició de la Cursa de Muntanya de Vilafranca.

Més informació: