Miguel Bosé s’atura a dinar a Morella de camí a un concert


Etiquetes: ,


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
diumenge, 5 de setembre de 2010

Miguel Bosé actuava aquest dissabte a la Ciudad Deportiva Santa Maria de Alcanyís i, de camí cap a l’actuació, va escollir la capital dels Ports per tal de dinar. Segons sembla, el restaurant que havia escollit estava complet per una celebració i va tindre que buscar un altre lloc per tal de dinar. Encara que pel poble es comenta que en aquest altre destacat restaurant morellà va dinar a soles amb el seus acompanyants, ja que el restaurant s’hauria tancat només per a ell, fonts de l’establiment han confirmat que aquest fet no és cert. Si bé Bosé va ocupar un lloc discret del mateix, es va continuar atenent a la resta de clients d’una forma habitual. Aquestes mateixes fonts destaquen l’amabilitat i la simpatia del conegut cantant.

Sense fotos
També diu la rumorologia popular que nombrosos fans, sobretot dones, van intentar fer-se una foto amb el seu ídol, però que aquest es va negar. El que sí és cert es que l’alcalde de Morella li va fer lliurament d’un llibre sobre la ciutat per tal de mostrar-li al popular cantant pop els atractius de la ciutat i que es plantege tornar-hi en més temps per a que disfrute d’alguna cosa més que de la nostra gastronomia.

Miguel Bosé està de gira per Espanya amb el ‘Cardio Tour’ amb el que està presentant el seu darrer disc, que porta el mateix nom. A banda de les noves cançons, Bosé també interpreta clàssics com Morenamia, Bambú, Nada Particular, Sevilla o el arxiconegut Bandido.

Més informació: |